Belépve mint:
50
Egyszerű
Közepes
1
0
1855
2
- fél kiló darált hús
- 1 zsemle
- tojás
- bors ízlés szerint
- petrezselyem
- só (ízlés szerint)
- tej
- zsemlemorzsa , liszt
- sajtszeletek
Sajtos Húspogácsa
1.- A darálthúst összekeverjük egy tálba a tojással, borssal, petrezselyemmel, sóval és zsemlemorzsával (attól függ, mikor lesz formálható állaga). Közben a zsemlét beáztatjuk tejbe, majd kinyomkodjuk és hozzá keverjük a húsos keverékhez.2.- Tenyérnyi darabokat kiveszünk a húsból, összegyúrjuk, pogácsára formáljuk őket.
3.- A pogácsákat bepanírozzuk.
4.- Forró olajban sütjük, a húsok átfordítása után egy-egy szelet sajtot ráteszünk a tetejére, majd ha átsült a pogácsánk és a sajt is kellően megolvadt, lecsepegtetés után tálaljuk.
Ízlés szerint, bármilyen körettel finom!
Jó étvágyat! (:

vinci mondta:
a nyálam is kicsordul mikor ilyen finom sajtos ételeket látok, de sajnos mióta laktózérzékeny vagyok, nagyon sok sajtról le kellett mondanom... de nem panaszkodom, mert egyre több készül nekünk is http://redir.ec/laktozmentes . Megosztom akik még hasonló cipőben vannak2013-07-19 14:19:20
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: