Belépve mint:

kilépés
50
Egyszerű
Közepes
  • fél kiló darált hús
  • 1 zsemle
  • tojás
  • bors ízlés szerint
  • petrezselyem
  • só (ízlés szerint)
  • tej
  • zsemlemorzsa , liszt
  • sajtszeletek

Sajtos Húspogácsa

1.- A darálthúst összekeverjük egy tálba a tojással, borssal, petrezselyemmel, sóval és zsemlemorzsával (attól függ, mikor lesz formálható állaga). Közben a zsemlét beáztatjuk tejbe, majd kinyomkodjuk és hozzá keverjük a húsos keverékhez.
2.- Tenyérnyi darabokat kiveszünk a húsból, összegyúrjuk, pogácsára formáljuk őket.
3.- A pogácsákat bepanírozzuk.
4.- Forró olajban sütjük, a húsok átfordítása után egy-egy szelet sajtot ráteszünk a tetejére, majd ha átsült a pogácsánk és a sajt is kellően megolvadt, lecsepegtetés után tálaljuk.
Ízlés szerint, bármilyen körettel finom!
Jó étvágyat! (:
.
Vendég

vinci mondta:

a nyálam is kicsordul mikor ilyen finom sajtos ételeket látok, de sajnos mióta laktózérzékeny vagyok, nagyon sok sajtról le kellett mondanom... de nem panaszkodom, mert egyre több készül nekünk is http://redir.ec/laktozmentes . Megosztom akik még hasonló cipőben vannak

2013-07-19 14:19:20

Kenti mondta:

Köszi (:

2013-07-20 13:02:17

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: