Belépve mint:

kilépés
30
Egyszerű
Közepes
  • 3-4 szál sárgarépa
  • 2-3 szál nagyobb fehérrépa
  • paprika
  • hagyma
  • ízlés szerint zöldségek
  • tészta
  • Mascarpone krémsajt
  • 1 doboz habtejszín
  • só (ízlés szerint)
  • petrezselyem
  • bors ízlés szerint

Mascarpone-s tészta

1.- Egy lábos, sós vízben pároljuk meg a feldarabolt zöldségeket, míg puhák nem lesznek.
2.- Közben sós vízben főzzük ki a tésztát.
3.- Egy tálba öntsük ki a Mascarpone krém sajtot, keverjük hozzá a habtejszínt és a petrezselymet, majd keverjük össze, míg sima nem lesz.
4.- A végén keverjük hozzá a kifőtt, leszűrt tésztához a frissen párolt zöldségeket, majd öntsük hozzá a krémsajtos öntetet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, petrezselymezzük.
Melegen és hidegen is nagyon finom!
Jó Étvágyat! (:
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: