Belépve mint:

kilépés
20
Átlagos
Közepes
  • 1 csipetnyi kakukkfű
  • pár db paradicsom, citrom
  • 1 csomag füstölt lazac
  • 1 csomag fagyasztott garnéla
  • 1 evőkanál citromlé

tenger gyümölcse tál

A fagyasztott garnélát felengedjük, lecsúrgatjuk, majd a citromleves, kakukkfüves pácban hagyjuk állni kb. 10 percig. A pácléből kivesszük a rákokat és felforrosított serpenyőben mindkét oldalát megpirítjuk. Mielőtt levennénk a tűzről, kevés kakukkfüvet szórjunk rá.
Tálalás:
A feltekert lazacokat, a megsütött garnélákat nagy méretű lapos tányéron tálaljuk és citrom karikákat helyezünk a tálra, a hal és a rák ízesítéséhez.
A tálat díszíthetjük paradicsom és mozzarella szeletekkel, menta levéllel.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: