Belépve mint:

kilépés
42
Átlagos
Közepes
  • 20 dkg margarin 3 tojás 3 ek cukor 20 dkg liszt 1 kk sütőpor 1 dl tejszín
  • A krémhez: 1 doboz cukrászhab 1 ananászkonzerv 0, 5 l tej Tetejére: 1 sárga tortazselé

Ananászos kocka

Margarint habosra keverjük a cukorral.
Állandó keverés közben egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd óvatosan hozzáöntjük a tejszínt.
A sütőporral elkevert lisztet óvatosan hozzáadjuk.
Előmelegített sütőben készre sütjük.
Ha kész van, hagyjuk kihűlni, és a közepén két szeletre vágjuk.
Elkészítjük a cukrászhabot a dobozán lévő utasítás szerint.
Az első lapra rákenjük a krémnek a felét, ananásznak a felét, következik a krémnek a másik fele, és befedjük a süteményt a másik tésztalappal.
Kirakjuk ananásszal a süti tetejét, és tortazselével (leontjuk ( díszítjük.
tipp narancsal es eperrel is kiproballom.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: