Belépve mint:
5
Egyszerű
Magas
1
2
3335
0
- pár csepp balzsamecet
- majonéz
- fejenként fél avokádó
- pár szelet füstölt lazac
- őrölt színesbors
- rukkola saláta
Főstölt lazac avókádóban, rukkola ágyon
Az avokádót meghámozzuk, hosszában kettévágjuk, az egyik felét levesszük és kiemeljük a magját (ha nem jön ki könnyen, akkor a kés élét belevágjuk, azzal húzzuk ki).A mag helyét betöltjük majonézzel, ráhelyezzük a kis lazac darabkákat (csinosan feltekerve), megszórjuk színesborssal. Egy nagyobb tálat jócskan megrakunk salátával, meglocsoljuk kevés balzsamecettel, erre helyezzük a töltött avokádókat.
Magas zsírtartalma ellenére az avokádó kifejezetten jó hatással van a szervezetre, remek lúgosító étel.

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: