Belépve mint:

kilépés
10
Egyszerű
Közepes
  • 2 csomag tonnhal konzerv
  • 2-3 evőkanál vaj
  • 1 csipetnyi só
  • 1-2 csipetnyi bors
  • leheletnyi citromlé
  • evőkanál mustár

Halkrém

A hozzávalókat összekeverjük,majd egy fél órára hűtőbe tesszük.Ha kész kenyérre kenjük és fogyaszthatjuk is :)
.

bibe1999 mondta:

kedves Dolly probald ki ugy hogy a tonhal konzervet kinyomkodod a leteol amiben van majd adsz hozza aprora avgott ujhagymat vagy keves voroshagymat(de ne tul sokat mert felmegy a vernyomasod tole,es nagyon aprora vagjad kessel ne geppel)tegyel bele egy nagyon pici ecetet,izles szerint torottborsot es legvegul keverj hozza majonezt ne tul sokat de ne is keveset olyan legyen hogy ne fulladj meg tole de ne is kelljen belole csavarni a majonezet.En canadaban lakom es itt nagyon szeretik igy csinalva mindenki ismeri de en itt megtehetem hogy ugynevezett "Mirarce wip"-et teszek bele mert az sokkal finomabb a majoneztol.Ha gondolod probald ki.

2011-10-01 07:03:20

Vendég

Gyenge Irén mondta:

Kedves Dolly, én is hasonlóképpen készítem a halkrémet, azzal a külömbséggel, hogy én apróra vágott vöröshagymát, esetleg újhagymát is teszek bele, és mi pirítóssal szoktuk fogyasztani. Nagyon finom :-))

2014-11-12 16:29:48

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: