Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • 25 dkg penny gluténmentes liszt, 30dkg répa
  • 25 dkg porcukor, 1, 5 dl olaj, 3tojás
  • 1 cs. vaníliacukor, 1 sütőpor, 1 citrom leve
  • mézeskalács fűszerkeverék
  • Mázhoz: 25 dkg mascarpone, 10 dkg vaj
  • 25 dkg porcukor, 1 citrom leve, 1 cs. vaníliacukor

gluténmentes répatorta

A répát meg kell hámozni és lereszelni. A cukrot keverd össze a tojássárgájával, majd az olajjal, szórd bele a répát. Öntsd hozzá a lisztet és a sütőport, keverd hozzá a citromlevet és a fűszerkeveréket. A tojásfehérjét verd fel, majd keverd a masszához. Közepes tepsit béleld ki sütőpapírral, öntsd bele a tésztát, és süsd meg.
Ha kihűlt a tészta, keverd össze a mascarponet a vajjal, cukrokkal, és a citromlével. A krémet kend a sütemény tetejére, és tedd a hűtőbe. Ha megdermed a teteje, szelhető.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: