Belépve mint:

kilépés
30
Átlagos
Közepes
  • 1 üveg főtt csicseriborsó (50 dkg)
  • 1 apróra vágott kisebb vöröshagyma
  • apróra vágott petrezselyemzöld
  • 2-3 gerezd fokhagyma (zúzva)
  • 1 kk őrölt koriander
  • 1 tojás
  • 1 kk sütőpor
  • 2 ek szezámmag
  • fél ek só
  • 3 ek zsemlemorzsa
  • 1 kk őrölt kömény

csicseriborsó fasírt

A csicseriborsót krumplinyomón áttörjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, jól összedolgozzuk. Ha híg, zsemlemorzsát teszünk még hozzá. Fél órára hűtőbe tesszük. kis golyókat formázunk belőle és forró olajban kisütjük.
tipp Ha nem elég meleg az olaj, megrepedezik, szétesik a golyó.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: