Belépve mint:

kilépés
70
Átlagos
Közepes
  • 45 dkg Schar B liszt, 4 tojás, 1 Rama,
  • 30dkg cukor, 1 cs vaníliáscukor, 1 cs. sütőpor
  • 2dl kókusztej
  • A töltelékhez 1, 5-2kg alma, fahéj

Kevert almás gluténmentesen

Az almákat megpucoljuk, lereszeljük, fahájjal megszórjuk, összekeverjük. A cukrot a tojással habosra keverjük, hozzáadjuk a puha Rámát, jól összekverjük. 35x25 cm-es tepsibe sütőpapírt teszünk, a tészta felét kanállal beleegyengetjük, rásimítom az almát, majd a tészta másik felét. Előmelegített sütőben megsütjük, ha kihűlt felszeleteljük, porcukorral megszórjuk a tetejét.
tipp eredeti recept: https://gabicsek.blogspot.com/2013/10/kavart-almas.html?fbclid=IwAR3Cp8epxjsy6rDtPcbIabymHBDpX0s3FbG1mkJMXrQdMadJSHIT3s9JawU
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: