Belépve mint:

kilépés
120
Átlagos
Közepes
  • 10 dkg Mester kenyérliszt, 15 dkg Shar B liszt,
  • 1tk útifú maghéj őrlemény, 1tk cukor, 1tk só,
  • 2dkg élesztő, 220ml langyos víz, 1 ek olaj

Gluténmentes kiscipó

Az élesztőt kb 1dl vízben, a cukorral és útifűmaghéjjal összekeverjük, felfuttatjuk, majd hozzákeverjük a többi hozzávalót. A liszt sajátossága miatt picit lágyabb a tészta. Jénaiba sütőpapírt teszünk, beleöntjük a tésztát, kb fél óra amíg megkel, kicsit formázunk rajta. előmelegített sütőben közepes hőn kb 90percig sütjük. amikor kész, rácsra tesszük és vízzel megspricceljük.
tipp A recept face GM csoportból származik
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: