Belépve mint:

kilépés
30
Egyszerű
Közepes
  • 25 dkg málna
  • 1 kiskanál étkezési keményítő
  • 1 csomag zselatin (Horváth R. féle)
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 2 dl tejszín
  • 2-3 evőkanál cukor
  • 3 dl tej
  • 1-2 kiskanál cukor

Panna cotta málnával


A tejet elkevertem a tejszínnel, a cukorral és a vaníliás cukorral. Ezután belekevertem a zselatint, majd felfőztem az egészet. Nem forraltam csak éppen forrásig főztem. Utána beleöntöttem egy tálba, majd miután kihűlt egy éjszakára hűtőbe tettem.
Másnap a mirelite málnákat beleborítottam egy lábasba, majd felöntöttem a vízzel és hozzáadtam a cukrot. Ezt is felfőztem, majd miután felforrt belekevertem a keményítőt. 1-2 perc sűrű kevergetés közben főzés és már készen is volt. A tejpudingot késsel körbelazítottam és kiborítottam egy tányérra, rá- és melléöntöttem a málnát, szeletelés és már lehet is fogyasztani.

.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: