Belépve mint:

kilépés
20
Egyszerű
Közepes
  • 5 db alsó csirkecomb
  • 1 bögre liszt
  • 2 tojás
  • kukoricapehely
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál bors
  • 1 teáskanál petrezselyem
  • 1 teáskanál cayenne-i bors
  • 1 teáskanál tárkony
  • 1 teáskanál curry
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma (vagy 1 teáskanál szárított fokhagyma)
  • 1 teáskanál borsikafű
  • 1 teáskanál kakukkfű
  • 1 teáskanál snidling
  • olaj a sütéshez

Kentucky csirke

1. A csirkecombokat a csont mellett mindkét oldalon bevágjuk, enyhén sózzuk, majd hűtőben állni hagyjuk fél óráig.

2. A liszthez hozzákeverjük a fűszereket.

3. A kukoricapelyhet mozsárban (vagy konyharuha között húsklopfolóval) apróra törjük.

4. A következőképpen panírozzuk: liszt, tojás, liszt, tojás, kukoricapehely. A panírozás: liszt, tojás, liszt. Így kevésbé lesz vastag a bundája, illetve azoknak ajánlom, akik nem szeretik a kukoricapelyhet.
Bő zsiradékban lassan megsütjük, míg aranybarna nem lesz. És készen is van! :)
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: