Belépve mint:

kilépés
240
Átlagos
Közepes
  • 2, 5 kg tisztított, bontott tyúk
  • 15 dkg sárgarépa
  • 15 dkg levesbe való tészta
  • 10 dkg kelkáposzta
  • 12 dkg fehérrépa
  • 8 dkg zellergumó
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • néhány szem egész bors

Tyúkhúsleves

A zöldségeket és a húst alaposan mosd meg. A tyúkot sós vízben tedd fel főni. Amikor felforr, a tetejét habozd le. Tedd bele a negyedelt zöldségeket és a borsszemeket, majd hagyd tovább főni.

A levesből merj ki egy kis lét, és ebben főzd meg a gombát és a kelkáposztát. Amikor a hús megpuhult, szeleteld fel, és a zöldségekkel, valamint a metélttel együtt tálald.
tipp Ezt a receptet az inzerneten kerestem, ezért ilyen pontosak a hozzávalók. Mindenki saját maga dönheti el, marad e ezeknél az arányoknál:-)
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: