Belépve mint:
60
Átlagos
Közepes
3
2
2265
0
- A piskóta áztatásához:
- 6 tojás
- 6 e.k. cukor
- 5 e.k. liszt
- 1 e.k. kakaópor
- 1 csomag vaníliás cukor
- késhegynyi sütőpor
- A krémhez:
- 2 dl tejszín
- 3 e.k. porcukor
- 25 dkg túró
- kockázott gyümölcs tetszés szerint
- reszelt citromhéj
Túrós-gyümölcsös piskótarolád
A hozzávalókból piskótát sütünk. Még melegen egy konyharuha segítségével feltekerjük, és úgy hagyjuk kihűlni.A túróból, porcukorból és a reszelt citromhéjból krémet keverünk, hozzáadjuk a gyümölcsöt, végezetül a habbá vert tejszínt.
A túrós krémet a piskótára kenjük és feltekerjük.
Tetejét díszíthetjük olvasztott csokoládéval.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: