Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • A piskóta áztatásához:
  • 6 tojás
  • 6 e.k. cukor
  • 5 e.k. liszt
  • 1 e.k. kakaópor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • késhegynyi sütőpor
  • A krémhez:
  • 2 dl tejszín
  • 3 e.k. porcukor
  • 25 dkg túró
  • kockázott gyümölcs tetszés szerint
  • reszelt citromhéj

Túrós-gyümölcsös piskótarolád

A hozzávalókból piskótát sütünk. Még melegen egy konyharuha segítségével feltekerjük, és úgy hagyjuk kihűlni.

A túróból, porcukorból és a reszelt citromhéjból krémet keverünk, hozzáadjuk a gyümölcsöt, végezetül a habbá vert tejszínt.

A túrós krémet a piskótára kenjük és feltekerjük.

Tetejét díszíthetjük olvasztott csokoládéval.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: