Belépve mint:

kilépés
30
Egyszerű
Magas
  • Trókrémhez:
  • 25 dkg mascarpone
  • 50 dkg túró
  • cukor, porcukor
  • Csokis réteghez:
  • 20 dkg csoki
  • 1 evőkanál mogyorókrém
  • 1/2 dl tejszín
  • apróra tört mogyoró
  • Karamellhez:
  • 15 dkg cukor
  • 2 dl tejszín

TúróGuru desszert

A túrókrém hozzávalóit összekeverem. A csokoládés réteghez a csokit megolvasztom, majd hozzáteszem a többi hozzávalót, kicsit kihűtöm. A karamellhez a cukrot megolvasztom és addig kavargatom, amíg halvány barna színt kap. Ezután felöntöm tejszínnel és együtt melegítem, hogy a cukor újra felolvadjon. A kész karamellt langyosra hűtöm.
A kész rétegeket 8 kis tálkába egymásra kanalazzuk, mogyoróval megszórjuk!

Mondanom sem kell, hogy semeddig nem tartott. Lehűteni se volt időm:-)
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: