Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • 1 csomag Knorr Carbonara
  • 2 db zsemle
  • 1 e.k. ételízesíő
  • 6 db csirkecomb (egész)
  • 2 tojás
  • aprított petrezselmyemzöld
  • 15 dkg trappistasajt
  • 3 e.k. napraforgóolaj
  • 25 dkg rizs
  • 10 dkg borsó

Töltött csirkecomb Carbonara mártással, rizi biziv

A beáztatott és kicsavart zsemléket összedolgozzuk a finomra vágott petrezselyemzölddel, a tojásokkal, valamint a lereszelt sajt felével. Ételíesítővel szórjuk meg.
Az így elkészült tölteléket az előkészített csirkecombok bőre alá töltjük, majd meglocsoljuk az olaj felével és sütőben 160 °C-on 30 perc alatt készre sütjük.
Közben a rizst sós vízben megfőzzük. Az olaj másik felét felhevítjük és átforgatjuk benne a zöldborsót.
Összekeverjük a rizzsel. Amíg a rizs fő és a csirke sül, addig a tasakon leírt folyadékmennyiséggel elkészítjük a KNORR Carbonara Alapot.
Az elkészült mártást a csirkecombokra öntjük, a maradék sajtot is rászórjuk, hogy együtt süljenek még kb.15 percig. Tálaláskor a csirkecombokat a rizi-bizi mellé tesszük.

.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: