Belépve mint:

kilépés
30
Egyszerű
Magas
  • 8 szelet csont nélküli karaj
  • 5 db tojás
  • lisz
  • rizs, kukorica, borsó

Sertéshús párizsi bundában kukoricás, borsós rizzs

A megmosott sertéshúst besózzuk és hagyjuk állni. Ezalatt a tojásokat felverjük és annyi lisztet adunk hozzá, hogy palacsinta tészta állagú legyen. Sózzuk ezt is izlés szerint.
A húst megforgatjuk benne és forró olajban kisütjük.
Ehhez most borsós, kukoricás rizst csináltam.

Nagyon egyszerű elkészíteni és nálunk nagy kedvenc.
.

stefi99 mondta:

nem lehhet rossz...nemsokara kiprobalom

2011-12-07 17:41:20

Vendég

anita mondta:

Bevallom, életembe először csináltam. Párom kívánságára, mert egyszer nagyon finomat evett egy étteremben. Nagyon megdícsérte az enyémet és nekem is nagyon izlik. Versenybe száll a rántott husival:-)

2011-12-08 14:12:38

Vendég

jani75 mondta:

nagyon finom volt de én még reszeltem bele sajtot és így mennyei volt!

2014-05-11 12:44:43

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: