Belépve mint:

kilépés
20
Átlagos
Közepes
  • 4 dkg vaj
  • 3 dkg liszt
  • 6 dl tej
  • 2 dl víz
  • só, fehérbors, ételízesítő, szerecsendió
  • 6 dkg trapista sajt
  • 100 g tejszínes sajt
  • kenyérszeletek

Sajtkrémleves

Vajat hevítünk, beleszórjuk a lisztet, kicsit pirítjuk, majd fölengedjük tejjel és vízzel. Sózzuk, borsozzuk, belereszeljük a sajtot és a sajtkrémet is hozzátesszük. A levest kiforraljuk, utánaízesítünk ételízesítővel, szerecsendióval és fokhagymás pirított kenyér kockákkal tálaljuk.
tipp Az aljára tehetünk sajtkockákat, ez megolvadva még finomabb ízt ad a levesnek!
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: