Belépve mint:

kilépés
20
Átlagos
Közepes
  • 1 őszibarackkonzerv
  • 1 darabolt ananászkonzerv
  • 1 doboz gyümölcsmix (eper, málna, ribizli, szeder)
  • mandarin vagy narancs
  • fél citrom
  • 8-10 db szegfűszeg
  • 2 csomag vaníliáscukor
  • 5 dl tejszín
  • 1 liter narancslé

Görög gyümölcsleves

A gyümölcsök leveit, a narancslét és a tejszínt összeöntjük, beletesszük a vaníliás cukrot, belefacsarjuk a fél citromot, majd összekeverjük.
A gyümölcsöket apróra vágva és a szegfűszeget (filterben) beletesszük a lébe. Ha lehet, hagyjuk állni egy éjszakát, hogy az ízek minél jobban összeérjenek, tálalás előtt a szegfűszeget kivesszük.
tipp Most főzőtejszínt használtam, de legközelebb habtejszínnel fogom, szerintem úgy mégfinomabb.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: